Home > Driver Installer > Driver Installer 8.27 10 X86 Run

Driver Installer 8.27 10 X86 Run

make: Entering directory `/usr/src/linux-2.6.18-gentoo-r6' CC [M] /var/tmp/portage/ati-drivers-8.27.10-r1/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/firegl_public.o /var/tmp/portage/ati-drivers-8.27.10-r1/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/firegl_public.c:233: error: 'UTS_RELEASE' undeclared here (not in a function) /var/tmp/portage/ati-drivers-8.27.10-r1/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/firegl_public.c: In function 'firegl_stub_open': /var/tmp/portage/ati-drivers-8.27.10-r1/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/firegl_public.c:559: warning: assignment discards qualifiers from pointer target type /var/tmp/portage/ati-drivers-8.27.10-r1/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/firegl_public.c: Michael Larabel http://www.michaellarabel.com/ Comment Post Cancel kramey Junior Member Join Date: Aug 2006 Posts: 5 #18 08-17-2006, 09:47 AM Release Package I am using the .run file from ATI: ati-driver-installer-8.27.10-x86.run I The time now is 01:28 PM. Password Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project. his comment is here

Entry deleted from font path. (Run 'mkfontdir' on "/usr/lib/X11/fonts/75dpi"). (**) FontPath set to "unix/:7100,/usr/share/fonts/X11/misc,/usr/share/fonts/X11/Type1,/usr/lib/X11/fonts/Type1,/usr/share/fonts/X11/100dpi,/usr/share/fonts/X11/75dpi,/usr/share/fonts/X11/misc/,/usr/share/fonts/X11/TTF/,/usr/share/fonts/X11/OTF,/usr/share/fonts/X11/Type1/,/usr/share/fonts/X11/CID/,/usr/share/fonts/X11/100dpi/,/usr/share/fonts/X11/75dpi/" (==) RgbPath set to "/usr/share/X11/rgb" (==) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/modules" (II) Module ABI versions: X.Org ANSI C Click Here to receive this Complete Guide absolutely free. I haven't come across such an issue with kernel-devel myself, though I will try to get an answer for you from Niko (the author of the main Fedora packaging scripts). The output of "uname -a": Linux myrthin 2.6.17-1.2174_FC5 #1 Tue Aug 8 15:30:55 EDT 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux glxinfo as normal user: name of display: :0.0 display: :0 screen: 0

I'm still pretty new to linux, so a lot of what you said is greek to me, but following the guide got me up and running just fine, with glxgears running It is a shame that the only way to get non emulated glx is to use openGL which in reality is closed but we unfortunate Linux peons just have to put Or he doesn't actually have kernel-devel installed. Please refer to the Release Notes for the new setting. (II) Loading sub module "ddc" (II) LoadModule: "ddc" (II) Reloading /usr/lib/xorg/modules/libddc.so (II) fglrx(0): Connected Display1: CRT on primary DAC (II) fglrx(0):

  • If I execute "glxinfo" as myself, it says I only have "Indirect Rendering".
  • If it's small, for example, glxgears in its default size, and most of the screensaver previews, it runs great.
  • However, something is clearly amiss here because running glxgears in fullscreen, I am only able to get 10 fps, and 3d screensavers don't even show up (I get a white screen).
  • Anyone else having this problem?
  • Last edited by vinbob; 07-31-2006 at 02:55 PM.
  • kernel and kernel-devel should be the only kernel-related packages you need.

Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/OTF, removing from list! Now that I've switched over to Ubuntu, and am using the non-proprietary driver for it, anything 3d has slowed to an unberable crawl, usually less than 1 fps if it fills OpenGL renderer string: MOBILITY RADEON 9700 Generic OpenGL version string: 2.0.5946 (8.27.10) OpenGL extensions: GL_ARB_multitexture, GL_EXT_texture_env_add, GL_EXT_compiled_vertex_array, GL_S3_s3tc, GL_ARB_depth_texture, GL_ARB_fragment_program, GL_ARB_fragment_program_shadow, GL_ARB_fragment_shader, GL_ARB_multisample, GL_ARB_occlusion_query, GL_ARB_point_parameters, GL_ARB_point_sprite, GL_ARB_shader_objects, GL_ARB_shading_language_100, GL_ARB_shadow, GL_ARB_shadow_ambient, GL_ARB_texture_border_clamp, Comment Post Cancel Michael Phoronix Join Date: Jun 2006 Posts: 10386 #12 08-08-2006, 06:18 PM What specific kernel version are you using?

Uncompressing ATI Proprietary Linux Driver-8.27.10........ -e ================================================== -e ATI Technologies Linux Driver Installer/Packager -e ================================================== Generating package: Ubuntu/intrepid Requested package is not supported. All good. Entry deleted from font path. (Run 'mkfontdir' on "/usr/lib/X11/fonts/100dpi"). (WW) `fonts.dir' not found (or not valid) in "/usr/lib/X11/fonts/75dpi". You can dual-boot if you like Linux as a working environment and Windows as a gaming environmnet.

Package build utility output: ./packages/Fedora/ati-packager.sh: line 295: rpmbuild: command not found Removing temporary directory: fglrx-install So looks like I'll be best sticking with the DRI driver (for some reason they are Thanks again, Temüjin especially for pointing out that guide. Join our community today! Entry deleted from font path. (Run 'mkfontdir' on "/usr/lib/X11/fonts/100dpi/"). (WW) `fonts.dir' not found (or not valid) in "/usr/lib/X11/fonts/75dpi/".

Entry deleted from font path. (WW) The directory "/usr/lib/X11/fonts/cyrillic" does not exist. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. MODPOST WARNING: could not find /lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/.libfglrx_ip.a.GCC4.cmd for /lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/libfglrx_ip.a.GCC4 CC /lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/fglrx.mod.o LD [M] /lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/fglrx.ko make[1]: Leaving directory `/usr/src/kernels/2.6.17-1.2157_FC5-i686' build succeeded with return value 0 duplicating results into driver repository... But if you want to build, you should have rpmbuild tool, do as root: Code: yum install rpmbuild phoenix49 View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL

Copyright ©2004 - 2017 by Phoronix Media. this content Resize to fullscreen, and the fps drops to 10, and screensavers seem to drop to 1 fps. If you need to reset your password, click here. Yes No OK OK Cancel X Ubuntu Forums > The Ubuntu Forum Community > Ubuntu Official Flavours Support > Multimedia Software > [ubuntu] 3d unbearably slow, Radeon x1300 PDA View Full

Best of luck IsmAvatarFebruary 20th, 2009, 07:56 AMThanks for responding, but Temüjin got me squared away with the guide he posted, which worked wonders, and I think did what you said. Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/TTF/, removing from list! Comment Post Cancel kramey Junior Member Join Date: Aug 2006 Posts: 5 #16 08-17-2006, 02:16 AM FC5 Problems I updated my ATI drivers tonight from 8.26 to 8.27.10 and am having http://affglobe.com/driver-installer/driver-installer-8-33-6.html Removing temporary directory: fglrx-install $ TemüjinFebruary 20th, 2009, 01:05 AMhttp://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Intrepid_Installation_Guide IsmAvatarFebruary 20th, 2009, 03:54 AMYay, thank you.

Call stack: ebuild.sh, line 1546: Called dyn_install ebuild.sh, line 1020: Called src_install ati-drivers-8.27.10-r1.ebuild, line 205: Called linux-mod_src_install linux-mod.eclass, line 540: Called die !!! By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. Find More Posts by vinbob Thread Tools Show Printable Version Email this Page Search this Thread Advanced Search Posting Rules You may not post new threads You may not post

Thanks a bunch !

Entry deleted from font path. (WW) `fonts.dir' not found (or not valid) in "/usr/lib/X11/fonts/100dpi/". Can't remember the errors but the kernel module wouldn't load. Search this Thread 07-31-2006, 02:53 PM #1 vinbob Member Registered: May 2005 Location: Fareham, UK Distribution: HP-UX 11i, Fedora, Ubuntu, Debian, RHEL, OEL, CentOS Posts: 75 Rep: new ATI Visit rpm.livna.org.

Remember also if you have an true 64 ubuntu install all of the lib32 libraries will need to be in place for the ati installer to work...it says this in the You are currently viewing LQ as a guest. I don't know whether the rest of the script actually depends on the files being under /lib/modules. check over here Entry deleted from font path. (Run 'mkfontdir' on "/usr/lib/X11/fonts/75dpi/"). (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/CID" does not exist.

Contact Us - Advertising Info - Rules - LQ Merchandise - Donations - Contributing Member - LQ Sitemap - Main Menu Linux Forum Android Forum Chrome OS Forum Search LQ When I run emerge ati-drivers, I get this: Code: zComp zach # emerge ati-drivers Calculating dependencies... Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/CID/, removing from list! Here's what's happening..

No, I don't. (II) resource ranges after preInit: [0] 0 0 0xfe9e0000 - 0xfe9effff (0x10000) MX[B] [1] 0 0 0xf0000000 - 0xf7ffffff (0x8000000) MX[B] [2] -1 0 0xffe00000 - 0xffffffff (0x200000) running, Code: ./ati-driver-installer-8.27.10-x86.run --buildpkg Fedora/FC5 ...spits back Code: Creating directory fglrx-install Verifying archive integrity... AUDIT: Tue Aug 8 23:59:22 2006: 29561 X: client 2 rejected from local host -- Mathieu Reply to: debian-user@lists.debian.org Mathieu Malaterre (on-list) Mathieu Malaterre (off-list) Follow-Ups: Re: ATI Driver Installer ATI The precompiled Ubuntu stuff borked me twice with an integrated Radeon X1250...it will not happen again.